Homemoney.ua — узнайте куда уходят Ваши деньги Регистрация

Статьи

FeedПодписаться

Мій ідеальний івент: я сам собі організую найкраще свято!

15.09.2012

Вміти організувати свято – це талант. Нудьгувати ніхто не любить, усі хочуть відпочивати весело. А от хто хоче бути організатором? Це треба розрахувати гроші, написати список усіх речей, які потрібно придбати, придумати місце святкування, прикрасити його. А просто їжею не обійдешся, адже не будуть ваші гості постійно їсти. Потрібно ще і розважати якось.

А як у вас з організацією? Вмієте розраховувати бюджет, планувати? Тоді конкурс, який для вас розпочинають «Щоденник.ua», дитяча бізнес-школа «Дітки-Монетки» та домашня бухгалтерія онлайн«HomeMoney», саме для вас. Нехай і звучить трохи пафосно, але це конкурс для справжніх лідерів:)

Суть конкурсу «Мій ідеальний Івент!» полягає в організації найкращого свята. У ваших силах проявити свої лідерські здібності та влаштувати ІДЕАЛЬНИЙ ІВЕНТ для себе та своїх друзів.

Умови

  • У вас є певна сума грошей (3000 грн), яку ви плануєте витратити на організацію свого дня народження. Що ви організуєте? Що купите? Що придумаєте на цю суму для своїх друзі?

або

  • Як ви розпорядитесь цією ж сумою (3000 грн) збираючись в ідеальний похід? Що купите, що візьмете у рюкзак, в якій кількості?

 

Підійти до цієї справи потрібно з усією серйозністю. Вам необхідно детально розписати увесь план своїх дій. Проявіть оригінальність та креатив. Придумайте такий сценарій свого дня народження або походу, щоб ваш захід був найексклюзивнішим і ваші друзі не нудьгували. І пам’ятайте - ви повинні вкластися у суму 3000 грн!

Конкурс триватиме до 15 жовтня. Свої роботи надсилайте на електронну адресуevent.shodennik@gmail.com. І не забудьте вказати свої контактні дані.

Що отримають переможці?

5 переможців отримають чудові книги від дитячої бізнес-школи «Дітки-Монетки». Про що книжка? Переходимо за посиланням.

А домашня бухгалтерія онлайн «HomeMoney» подарує річну преміум-підписку батькам 10 переможців на сервіс, який дозволить в онлайні вести облік та керувати особистими фінансами. Зручно, сучасно та корисно.

Отже, приєднуємо до конкурсу «Мій ідеальний івент!».

А ми вже чекаємо на ваші роботи!

Добавить комментарий

  Country flag

biuquote
  • Комментарий
  • Предпросмотр
Loading